Pensiunea Charisma

book-now-buttonDaca ati hotarat sa va petreceti concediul sau un sfarsit de saptamana intr-un cadru relaxant si pitoresc la poalele masivului Domogled? Ati ales locul perfect in Banatul montan! Situata in statiunea Baile Herculane intr-un cadru rustic, Pensiunea Charisma ofera vizitatorului relaxarea binemeritata dupa zgomotul citatidin si stresul cotidian.

Pensiunea Magic

book-now-buttonPensiunea Magic Baile Herculane va sta la dispozitie pe intreaga perioada a anului cu o oferta foarte avantajoasa. Daca doriti sa petreceti un weekend in statiunea Baile Herculane, pensiunea Magic va poate indruma in a vizita obiectivele turistice ale statiunii sau va puteti relaxa la strandurile cu apa termala din statiune. Pensiunea Magic poate fi o locatie preferata de multi turisti pentru ca este usor de gasit, fiind situata pe drumul principal al statiunii.

Casa Anadam

book-now-buttonSituată frumos pe partea stânga a râului Cerna, Pensiunea Casa Anadam este situata pe strada Pecinisca si are o vedere a văii, cu vegetaţie luxuriantă şi acces la apă, locatia va oferă o cazare plăcută. Beneficiaţi de efectele curative ale izvoarelor termale în Băile Herculane şi bucuraţi-vă de peisajul minunat. Camerele casei sunt confortabil amenajate si oferă un acces gratuit la internet şi toate facilităţile necesare. Aproape de Pensiunea Casa Anadam puteţi vizita un restaurant care serveşte bucătărie tradiţională românească si beneficiati de tarife negociate.