Hotel International

book-now-buttonHotelul International, poate fi alegerea d-voastra in orice anotimp, cu oricare ocazie, fie ca sunteti in trecere sau doriti un sejur de relaxare si tratament in statiunea Baile Herculane. Locatia va ofera servicii de inalta tinuta, amabilitate, ospitalitate si nu in ultimul rand, binefacatoarele ape termale coroborate cu un tratament de specialitate.

Hotel Roman

Complexul Hotelier Roman din Baile Herculane a fost construit prin inglobarea la parterul sau a Bailor Imperiale Romane, cu o vechime de aproape doua milenii… Aici va puteti bucura de calitatile tamaduitoare ale apelor care izvorasc din adancuri la fel cum o faceau romanii, chiar in bazinele construite de acestia.

Hotel Dacia

book-now-buttonHotelul este localizat în centrul nou al staţiunii si are o capacitate de 960 locuri in 480 camere duble. Camerele hotelului Dacia sunt dotate cu: baie/duş, TV cablu, telefon, balcon. Hotelul dispune si de două săli de conferinţă de 40 respectiv 70 locuri dotate cu videoproiector şi retroproiector, precum si de un amfiteatru de 300 locuri. Bază de tratament este în incinta hotelului.

Hotel Golden Spirit

book-now-buttonFrumos situat în centrul staţiunii Băile Herculane, pe malul râului Cerna, confortabilul Hotel Golden Spirit a fost deschis în vara anului 2007. Toate camere hotelului sunt amenajate confortabil au acces gratuit la Wi-Fi şi un balcon. Sunt decorate cu podele din lemn şi au un birou, TV prin cablu şi o baie privată. Oaspeţii hotelului pot savura o băutură la barul de zi, se pot bronza pe terasa de vară şi pot degusta preparate delicioase, tradiţionale româneşti sau internaţionale. De asemenea, este disponibil un loc de joacă pentru copii si sălile de conferinţe. După o zi plină, vă puteţi antrena la centrul de fitness şi relaxa bucurându-vă de o saună.

Hotel Ferdinand

Hotelul Ferdinand ocupa o poziţie privilegiată pe Valea Cernei si este amplasat în mijlocul unor grădini amenajate, are o piscină interioară şi saună. Acces-ul Wi-Fi este disponibil gratuit, camerele hotelului au si aer condiţionat, TV prin cablu şi un minibar. Unele camere oferă vederi ale localităţii Băile Herculane, care este una dintre cele mai vechi staţiuni din lume. Hotelul Ferdinand din Băile Herculane are o piscină interioară, o saună, un solar şi un centru de fitness. Oaspeţii se pot relaxa în barul cu grădină de la nivelul penthouse, unde puteţi servi o gamă completă de băuturi.

Hotel Diana

book-now-buttonHotelul Diana din Băile Herculane se bucură de un cadru natural frumos, într-o zonă împădurită. Locatia include un centru de fitness, spa, wellness şi o cadă cu hidromasaj. Piscina interioară are ferestre din podea din tavan care inundă zona cu lumină naturală. O serie de şezlonguri şi palmieri înconjoară zona piscinei. Camerele spaţioase ale hotelului Diana au mobilier modern şi sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi TV. Unele apartamente includ un dormitor separat şi o cameră de zi.

Hotel Afrodita

book-now-buttonDeschis în anul 2012, hotelul Afrodita este situat în mijlocul munților Domogled, în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Herculane. Cele 2 restaurante din incinta locatiei va servesc preparate din bucătăria tradițională românească și din bucătăria europeană. Toate camerele de la Hotelul Afrodita sunt dotate cu balcon si au vederea la munte, TV, WiFi gratuit și o baie privată cu duș. Izvoarele cu apă termală se află la mai puţin de 2 km. Gara feroviara din Băile Herculane este la 3 km.